SLA ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 327 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 21:00 Zeer slecht. Te lang moeten wachten waardoor eten niet meer relevant was. Bestelling kan niet meer gecanceld worden nadat blijkt de bestelling zeer lang niet geleverd wordt
13 jul 2024 om 19:24 Vaker besteld. Echt super lekker. Goed gevulde vegan saladebowl. Mijn favoriet op thuisbezorgd.nl De bezorgtijd alleen was weer heel lang, dat moet echt beter. Anders was het een 10/10
7 jul 2024 om 18:38 They sent the wrong order after waiting for over an hour.
5 jul 2024 om 21:19 Heerlijke salade, met veel verschillende verse ingrediënten. Gezond. Jammer alleen, ik had ingevuld de saus apart te willen. Maar de saus zat door de ingrediënten gemixt. Daarom 4 sterren.
27 jun 2024 om 20:51 Eten echt heel lekker! Ik had om 18:45 besteld en het kwam pas om 20:15 dat was jammer. Verder top,
25 jun 2024 om 14:50 Bestelling was later dan verwacht, in plaats van 30-50min was het 70min. Ook in de bestelling was een opmerking geplaatst om een gerecht aan te passen (ingrediënten weg te laten). Hier was niks mee gedaan.
4 jun 2024 om 18:42 verSLAvend lekker!
31 mei 2024 om 21:29 Dit was echt heel duur voor niet iets heel bijzonders. Als ik bij SLA ga eten, vind ik echt altijd heel lekker. Dit was toch vooral bi elkaar gegooide groente voor ontzettend veel geld (€90 voor 4p).
29 mei 2024 om 22:28 De salade was heerlijk, maar wel twintig minuten te laat, terwijl ik meer dan een uur van tevoren had besteld.
27 mei 2024 om 20:16 heerlijke salade, alles vers en prima bezorging
26 mei 2024 om 1:17 Bij mijn bestelling had ik gevraagd om het sausje apart te doen. Ging om pindasaus bij gado gado. Niet gebeurd. Beorger was wel heel haastig aan de deur en niet bepaald spraakvol,
16 mei 2024 om 8:42 Altijd goed. Gezonde en snelle thuisbezorgd optie