SLA ROTTERDAM

SLA ROTTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 178 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 20:03 Jammer dat de dressing er niet apart bij zat!
8 mei 2022 om 21:12 Zoooooooooooo lekker!!!!!
5 mei 2022 om 14:56 Helaas zo lang geacht op een simpele bezorging.. salade altijd goed
20 apr 2022 om 20:44 Normaal gesproken vind ik sla eigenlijk niet zo goed... vroeger wel maar tegenwoordig niet zo. Toch blijf ik het soms proberen in de hoop.. Eerlijk gezegd was het vandaag weer wat beter dus positief verrast. Bezorging duurde wel 50 m
13 apr 2022 om 17:35 Vanwege drukte bij SLA werd de bezorging steeds uitgesteld. De bezorger heeft bij iedere verlenging steeds netjes gecommuniceerd. Superpluim voor de bezorger. Ondanks dat ik er lang op heb moeten wachten was het eten heel erg lekker en aan te raden
19 mrt 2022 om 20:34 Het zou fijn zijn als er de volgende keer gewoon een bon bij zit. Het eten was nou ook niet fantastisch. De falafal was sompig en ik raad aan de dressing apart erbij te nemen. Want het heet wel mixen in de optie, maar dat was totaal niet goed gemengd
16 mrt 2022 om 21:17 Superlekker!
13 mrt 2022 om 21:58 Salade lekker en goede portie. Jammer dat de verkeerde extra topping werd geleverd.
12 mrt 2022 om 8:13 Omdat ik de vorige x zo’n lekkere warme bowl had, wilde ik het nu weer proberen. Dat viel tegen. De rijst was hard en de bowl bijna koud. Panko crust tofu, was niet crispy. Geen aanrader!
7 mrt 2022 om 14:34 Smakeloze salade, zeker niet bijzonder voor deze prijs. Verkeerde bestelling meegegeven met de bezorger, waardoor deze dus te laat kwam.
3 mrt 2022 om 23:18 Smakeloos
28 feb 2022 om 20:29 De kapsalon kan beter een andere naam krijgen. Het was kennelijk een koud gerecht.. dat viel tegen. Ook was de zoete aardappel niet echt crispy. Op zich een lekker gerecht maar leek in de verte niet op kapsalon.