SLA ROTTERDAM

SLA ROTTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 147 beoordelingen
20 okt 2021 om 14:37 Heel lekker eten. De porties zijn niet mega voor de prijs vind ik persoonlijk. Als dat geen probleem voor jou is en je wil goed gezond eten, ga ervoor zou ik zeggen!
19 okt 2021 om 1:55 Bezorger kon gebouw niet vinden. Ik moest het 2 straten verder zelf ophalen via de tracking. Ik had nog na gebeld naar SLA om het adres na te checken. Tevens bestelde/betaalde bestek niet ontvangen en geen reactie van thuisbezorg zelf.
15 okt 2021 om 22:25 Ik heb niet gekregen wat ik besteld heb. Ik ben allergisch voor broccoli en dat zat er in grote hoeveelheid bij.
8 okt 2021 om 14:50 Kan geen beoordeling geven. Wacht al 2 uur op mijn bestelling,staat al heel lang bij SLA klaar maar de bezorger van Thuisbezorgd komt het niet ophalen....Klacht ingediend bij Thuisbezorgd en wil mijn geld terug.
17 sep 2021 om 17:32 De beste salades bestel je bij SLA, heerlijk, gevarieerd, goed gevuld, dan moet wel gezond zijn!
14 sep 2021 om 1:28 Er zat een steentje en zand in m’n bowl, brak bijna m’n tand, dus ik heb helaas maar de helft opgegeten. Dat was echt heel jammer en zonde. Ik heb ook erg lang gewacht op m’n eten.
10 sep 2021 om 20:51 Normaal fantastische salades, nu volledig verpest door veel teveel dressing…..
10 sep 2021 om 15:02 Eten was weer lekker en was eindelijk eens optijd zelfs 5 min van te voren. Thanks
31 aug 2021 om 15:42 Delivery 15min before time. Food had good temperature and was really tasty.
30 aug 2021 om 20:31 Good food but restaurant always provides incorrect delivery estimate. Something to keep in mind while ordering.
25 aug 2021 om 15:46 Eten was heerlijk, ik heb een ceasar salade besteld. Ik was over de bezorging minder tevreden, gelukkig was mijn salade al koud.
24 aug 2021 om 8:33 Had to wait ages to get my salad. And the page says that average delivery time is 35 min...