SLA ROTTERDAM

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 199 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

5 okt 2022 om 17:41 Was erg lekker, maar net iets te weinig. Het eten was ook niet heel warm meer, voor de smaak maakte dat niet uit want het was echt heel lekker.
22 sep 2022 om 22:43 Bowl zelf samengesteld. Veel keuze, veel groente, gezond, vers, lekker. Grote portie. Hoeveelheid dressing wat te weinig in verhouding, bestel ik volgende keer extra.
11 sep 2022 om 18:48 Bezorgtijd was 35 min...nadat ze verstreken was, starte de klok opnieuw bij 35 min. Desalniettemin heerlijk gegeten & voor herhaling vatbaar.
30 aug 2022 om 19:02 Bestelling werd geannuleerd 20 minuten naar dat ik em had gedaan. Dit krijg ik ook slechts per mail ter horen en werdt niet gebeld. Erg vervelend.
18 aug 2022 om 9:30 Super lekker Beetje prijzig maar waard
25 jul 2022 om 16:59 Heel erg lekker, duurde lang, maar was het meer dan waard.
27 jun 2022 om 19:56 Vies. Echt vies. De salade had niet echt smaak, ik had een "geroosterde" aubergine met de structuur van snot en om de smakeloosheid te compenseren had ik een dressing waar een kilo munt en een kilo koriander in was geflikkert. Gadver.
24 jun 2022 om 20:54 Ceasar salade vegetarisch was lekker. Minder in grootte dan ooit heb ik het idee. Nog een beetje trek eigenlijk.
18 jun 2022 om 20:40 Bezorgen duurde extreem lang, maar de bezorger was vlot en verdient alle lof. SLA is niet meer wat het was.
15 jun 2022 om 20:13 Eten was super snel geleverd en daardoor nog lekker vers. Goede kwaliteit eten!
14 jun 2022 om 20:35 Vond niets van het eten
13 jun 2022 om 22:40 Sla was gewoon normaal, geen klachten. saus was beetje smaakloos, maar wel goede service.